Netter gebit door orthodontist Den Haag

Netter gebit door orthodontist Den Haag

Zoekt u een Orthodontist in Den Haag? Dan bent u bij Orthodontist Den Haag aan het juiste adres. Bij Orthodontist Den Haag werken experts op het gebied van gebitten. Ze hebben veel ervaring in beugels. Orthodontist Den Haag werkt met de nieuwste apparatuur. Ze hebben ook behandelingen om uw tanden witter te maken. Ze hebben vele verschillende methodes om je gebit zo mooi mogelijk te maken. Zo heeft u altijd de behandeling die u nodig heeft.

itero-NL

Mijn ervaring met Orthodontist Den Haag

Toen ik 11 jaar oud was had ik al mijn tanden gewisseld, dus kon ik aan een slotjesbeugel beggin. Nadat we bij de tandarts foto’s hadden gemaakt van mijn tanden en metingen hadden gedaan konden we naar de ortho. De eerste keer bij de ortho vond ik super spannend, maar bij Orthodontist Den Haag stelden ze me gerust. Als eerste hebben we daar nog meer foto’s gemaakt om nog meer een beeld te scheppen van hoe ze het mooi gaan maken. Ik moest iedere 6 weken terugkomen voor controle en aanpassingen in het traject. Na 2 jaar mocht de beugel er weer uit en was mijn gebit weer helemaal recht. Het contact ging altijd heel soepel met Orthodontist Den Haag. Ik zou ze zeker aanraden aan iedereen die een beugel moet. 

Meer te weten komen over Orthodontist Den Haag

U kunt op hun website alle informatie vinden over hun en hun werkwijze. Als het nog niet duidelijk is kunt u ze een belletje geven op 070 200 1700. 

Reacties zijn gesloten.